Bli medlem

Ulsbygdens bygdeförening arbetar för att vår landsbygd ska vara levande, där människor kan träffas, trivas, hjälpa och lära av varandra. Föreningen är politiskt och religiöst obunden och är öppen för alla som har ett hjärta i Ulsbygden.

DSC_0919

Vi arrangerar pubkvällar, teateraftnar, ölprovningar, maskerader, knattediscos,  gourmetmiddagar, växtmarknader, rockfestivaler, resor och mycket annat. Du är varmt välkommen att delta!

Nöje, men också nytta …

Men föreningen handlar inte bara om nöje, utan vi arbetar även aktivt för bygdens bästa i många andra viktiga frågor. Under de senaste åren har vi bland annat arbetat med avloppsfrågan och vi har genomfört bygdens bredbandsutbyggnad.

Bli medlem du också!

Självklart vill vi att så många som möjligt ska vara medlemmar i föreningen. Hur aktiv du vill vara i föreningen bestämmer du helt själv. Men genom att vara medlem stöder du det ideella arbete föreningen lägger ner för att Ulsbygden ska vara en aktiv, trivsam och levande landsbygd.

Medlemsavgifter

Är du mellan 20 och 100 år kostar medlemsskap 200 kr i årsavgift. För barn och ungdomar är det gratis. Betala in på Bankgiro 440-8365.

DSC_0721

Kinnsta skola – mötesplatsen

Den gamla byskolan Kinnsta, är vår naturliga träffpunkt, och en livaktig mötesplats. Skolhuset är byggt vid förra sekelskiftet och ligger vackert belägen på en liten höjd omgiven av hag- och åkermark.

Det är ett charmigt hus, men gammalt och behöver regelbundet kärlek och omsorg. Då träffas vi alla, fixar och donar tillsammans, både barn och vuxna.

Hyr vår skola

Du vet väl att du kan hyra Kinnsta skola för till exempel privata fester, studiecirklar eller övernattning. Även om du inte är medlem i föreningen. Läs mer här.

bygdegardarnas-riksforbund-160-green
Ulsbygdens Bygdeförening är ansluten till Bygdegårdarnas riksförbund.

Läs vår policy för personuppgiftshantering.